Feeniks on muinaisen mytologian myyttinen, pyhä tulilintu. Se on jälleensyntymisen, kuolemattomuuden ja kuolemanjälkeisen elämän symboli. Feenikslinnun kyynelissä on parantavaa voimaa. Linnun sanottiin elävän kerrallaan joko 500, noin tuhat tai 1461 vuotta. Tarinan mukaan punakultaisissa höyhenissään hehkuva feeniks rakentaa itselleen kanelipuun oksista pesän ja sytyttää sen, jolloin pesä ja lintu itse palavat roihuten tuhkaksi.

Tuhkasta nousee uudestisyntynyt feenikslintu.

Feeniks Visual? Olli?

Olen yrityksen perustaja Olli Luoma-aho, video- ja valokuvaaja. Visuaalisesta tarinankerronnasta minulla on kokemusta jo yli vuosikymmenen ajalta.

Koulutukseltani olen Medianomi (AMK) – Kuvallinen viestintä, valmistunut OAMK:n Kulttuurialan yksiköstä. Olen suorittanut myös opintoja yhdessä Euroopan vanhimmista elokuvakouluista FAMU:ssa (Praha, Tsekki) sekä elokuvatutkimuksen perusopintoja (Oulun Yliopisto).

Monipuolista työkokemusta olen kerännyt erilaisista tuotannoista, sekä suoraan asiakkaalle että alituotantona/työntekijänä tuotantoyhtiöille. Olen ollut mukana mm. pitkissä elokuvissa Miss Farkku-Suomi, Hanna (kans.väl.tuotanto), Erottamattomat ja Dark Floors – lisäksi lukuisissa erilaisissa mainostuotannoissa. Kuvaan myös tv-ohjelmiin.

Feeniks Visual on yhteistyössä monien pohjoisen alueen toimijoiden kanssa.

Tuotantoyhtiöille tarjolla myös eri tuotanto-osien osaamista: kamera- tai valomiestyö, making of -kuvaus, ideointi- ja käsikirjoitusapu, casting, location scouting (Oulu/Pohjois-Suomi), grip-assistenttityö sekä editointi.

 

Ota yhteyttä!

Toimistomme sijaitsee Oulussa osoitteessa Karhunkedontie 6, talli nro 5.  Tervetuloa käymään! Parhaiten yhteyttä saa puhelimella 040 7045 452, sivun alareunan kontaktilomakkeella tai maililla olli@feeniksvisual.fi.

Vastaan mielelläni erilaisiin kysymyksiin video- ja valokuvatuotantoihin liittyen.

Referenssit/Yhteistyö

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä saisi olla?

Minkälaiseen käyttöön?

Toivoisin

Nimi/Yritys *

Email *

Puhelin

Viesti