Lyhytelokuvat ja -dokumentit

Dokumentaarisissa tuotannoissa kiinnostaa ihminen ja aidot tarinat.

Elokuvien suurkuluttajina ja pitkissäkin elokuvissa työskennelleenä elokuvallinen tarinankerronta sujuu & fiktiivinen kerrontatapa on ytimessämme.

 

 

Yli Synkän Virran on Feeniksin luoma lyhytdokumentti AC Oulun korona-ajasta. Dokumentissa hypätään suoraan laivastonsinisten kriisin ytimeen. Dokumentti sisältää vain ennennäkemätöntä materiaalia haastavasta arjesta. Videon kesto 16 minuuttia.

Mukana tunteitaan avaamassa muun muassa urheilutoimenjohtaja, entinen huippupelaaja Markus Heikkinen, toimitusjohtaja Juho Meriläinen sekä pelaajia ja muita seuran lähellä olevia ihmisiä.

”AC Oulu seurana on lähellä sydäntäni. Seuran henkilöiden toimintaa hankalissa hetkissä oli ilo tallentaa: inhimilliset arvot edellä mentiin ja pelaajien ja seuran selviytyminen oli kaiken keskiössä – yhteiskunnallista vastuuta ja yhteistyökumppaneita unohtamatta. Dokumentti on osaltamme sekä seuran auttamista että kunnianosoitusta tälle toiminnalle.”, Feeniks Visualin yrittäjä ja luova videotuottaja Olli Luoma-aho kertoo.