Mainosvideo

Mainosvideo on paras keino tuoda esille yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi. Mainosvideoita voi tuottaa sekä televisioon että nettiin – usein paras ratkaisu onkin hyödyntää samaa materiaalia eri kanavissa, tai tuottaa yhdellä kertaa sekä pidempi versio nettiin että lyhyempi tv-mainontaan.

Idea mainokseen voi olla teillä jo valmiina, jolloin vain tuomme asiantuntijuutemme mukaan ja jalostamme sen toimivaksi videoksi. Tarvittaessa pystymme tuottamaan koko projektin ’avaimet käteen’ -tyylillä, jolloin vastaamme toteutuksesta käsikirjoituksesta valmiiseen mainokseen asti. Meillä on palveluna myös Feeniks Ideasiipi, joka on tarkoitettu tuottamaan lyhyessä ajassa useita luovia ideoita silloin kun niiden tarve on.

° TV-mainos
° Mainos nettiin / sosiaaliseen mediaan
° Elokuvateatterimainonta

Usein pystymme käynnistämään videotuotannon nopealla ja joustavalla aikataululla!

Meillä on yhteydet myös televisiokanaviin sekä elokuvateattereihin, joten voimme auttaa teitä kampanjoiden valinnassa. TV-mainonta kuvitellaan usein superkalliiksi,  mutta nykyisin sekin on mahdollista kohdistaa esimerkiksi vain Oulun alueelle tai pohjois-Suomeen, jolloin jakelukustannukset pysyvät kohtuullisina.

OTA YHTEYTTÄ, niin käynnistetään projekti samantien.