Luova. Lumoava. Liekehtivä. Tarunhohtoinen.

 

Feeniks Visual syntyi vuonna 2013 perustajansa rakkaudesta luovuuteen ja visuaaliseen tarinankerrontaan sekä palosta tuottaa kauniita, valloittavia ja vaikuttavia videoelämyksiä. Luomme tunnelmia liikkuvan kuvan keinoin, vaikuttavaa äänimaailmaa unohtamatta. Toteutamme videotuotannot ideasta valmiiseen lopputulokseen asti!

Olemme nimemme veroinen videotuotantoyhtiö: rohkea, luova ja intohimoinen. Lumoamme luovuudella. Uskallamme liekehtiä välillä villistikin. Tuomme valon ja tulen yritysten sieluun. Kerromme tarinasi niin, että se jää mieleen.

Visuaalisesta tarinankerronnasta meillä on kokemusta jo kahden vuosikymmenen ajalta. Meiltä onnistuu niin mainostuotannot ja somevideot kuin tv-ohjelmat ja lyhytelokuvat.

Meille sinä ja sinun tarinasi olette tärkeimmät. Kuuntelemme tarkkaan, mitä haluat kertoa, kehitämme tarinan ja muotoilemme sen videon muotoon. Kaiken tämän teemme suurella sydämellä, hyvässä hengessä yhdessä sinun kanssasi.

 

”Meillä oli tarve saada laadukas markkinointivideo nopealla aikataululla. Olimme miettineet etukäteen, millainen video voisi olla. Koko projekti eteni todella nopeasti ja yhteistyö oli erittäin miellyttävää. Feeniks Visual osasi siirtää visiomme käytäntöön ja videosta tuli juuri sellainen kuin olimme ajatelleet. Laadukasta asiakaspalvelua ja osaavaa työskentelyä, ilo tehdä yhteistyötä!”

– Vesa Karjalainen, yrityskoordinaattori, Nuorten Ystävät ry

 

Ota yhteyttä.

Studiomme sijaitsee Oulussa osoitteessa Karhunkedontie 6 (talli nro 5), 90410 Oulu. Tervetuloa käymään!
Parhaiten yhteyttä saa puhelimella 040 7045 452, kontaktilomakkeella tai maililla olli@feeniksvisual.fi

Vastaamme mielellämme kysymyksiin video- ja valokuvatuotantoihin liittyen.

 

Olli Luoma-aho

Yrittäjä! Ohjaus, kuvaus & leikkaus

Janne Dahlman

Kuvaus & leikkaus

Teemu Hulkko

Äänitys & äänisuunnittelu

Matti Luoma-aho

Ilmakuvaus & ideointi