Videotuotantopalvelumme

Ymmärrämme, että videon tavoitteena on herättää haluttu vaikutus katsojassa. Olipa tavoitteenasi brändin tunnettuuden lisääminen, tuotteiden myynnin kasvattaminen tai yleisön sitouttaminen, meillä on kyky luoda videoita, jotka tavoittavat juuri oikean tunteen ja viestin. Jokainen kuva, ääni ja leikkaus on huolellisesti suunniteltu tuomaan esiin haluamasi vaikutus. 

Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua nostamaan viestisi uudelle tasolle.

Brändielokuva

Brändielokuva on enemmän kuin video. Se kertoo tarinasi tavalla, joka resonoi ja sitouttaa. Käytä brändielokuvaa vahvistamaan yrityksesi identiteettiä ja luomaan syvä yhteys asiakkaisiin.

Tämä video sopii täydellisesti verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan tai esittelytilaisuuksiin. Sen avulla asiakkaasi näkevät, tuntevat ja kokevat, mitä brändisi todella edustaa.

Mainosvideo

Mainosvideo on väkevä keino tuoda tuotteesi tai palvelusi valokeilaan. Suunnittelemme iskevän ja houkuttelevan videon, joka kiinnittää katsojan huomion heti ensimmäisistä sekunneista.

Mainosvideot ovat ideaaleja sosiaaliseen mediaan, televisioon ja verkkokampanjoihin. Anna tuotteesi tai palvelusi loistaa ja asiakkaidesi innostua – lisää myyntiä ja vahvista brändiäsi tehokkaasti.

Juhlavuoden video

Kun yrityksesi saavuttaa merkittävän virstanpylvään, juhlavideo on täydellinen tapa jakaa tämä ylpeyden aihe yleisösi kanssa. Juhlavuoden video vangitsee tärkeimmät hetket ja korostaa saavutuksia, jotka ovat tehneet yrityksestäsi sen, mikä se on tänään.

Käytä tätä videota yritysjuhlissa, sisäisessä viestinnässä ja sosiaalisessa mediassa luodaksesi yhteishenkeä ja ylpeyttä koko organisaatiossa.

Rekryvideo

Houkuttele parhaat osaajat ja näytä, miksi yrityksesi on paras paikka työskennellä. Rekryvideo esittelee työympäristösi, tiimisi ja yrityskulttuurisi eloisalla ja inspiroivalla tavalla.

Tämä video on ihanteellinen lisä rekrytointi-ilmoituksiin ja urasivustolle. Se auttaa potentiaalisia työntekijöitä näkemään, mitä teillä on tarjottavana ja miksi heidän tulisi liittyä teidän joukkoonne.

Työnantajamielikuvavideo

Vahvista yrityksesi mainetta haluttuna työnantajana työnantajamielikuvavideon avulla. Tämä video tuo esiin yrityksesi arvot, kulttuurin ja työntekijöiden kokemukset, tarjoten potentiaalisille hakijoille aidon kuvan työpaikastanne. Se on kuin yhdistelmä brändielokuvaa ja rekryvideoa.

Se sopii erinomaisesti esimerkiksi urasivustoille, LinkedIniin ja rekrytointitapahtumiin, luoden vahvan ja houkuttelevan työnantajamielikuvan.

Ura-/asiakastarina

Anna tarinoiden puhua puolestasi. Ura- tai asiakastarina-video esittelee todellisia ihmisiä ja heidän kokemuksiaan yrityksesi kanssa.

Olipa kyseessä työntekijä, joka on kasvanut yrityksessäsi, tai asiakas, joka on hyötynyt palveluistasi, nämä henkilökohtaiset tarinat luovat uskottavuutta ja inhimillisyyttä. Käytä niitä verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja esittelyissä inspiroidaksesi ja sitouttaaksesi yleisösi.

Promo / lanseeraus

Kun uusi tuote tai palvelu on valmis, lanseerausvideo on täydellinen tapa tuoda se markkinoille. Iskevä ja innostava promovideo luo odotusta ja kiinnostusta, esittelee uuden tuotteen kohokohdat ja antaa katsojille syyn innostua.

Se sopii erityisesti sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja verkkosivujen etusivulle, maksimoiden tavoittavuuden ja vaikuttavuuden.

Tuotevideo

Anna tuotteesi puhua puolestaan tuotevideon avulla. Selkeä ja houkutteleva tuotevideo tuo esiin tuotteen keskeiset ominaisuudet, edut ja käyttötavat, auttaen asiakkaita ymmärtämään sen arvon.

Tuotevideot ovat ihanteellisia verkkokauppoihin, tuotesivuille ja sosiaaliseen mediaan, missä ne voivat merkittävästi vaikuttaa ostopäätöksiin ja lisätä myyntiä.

Informatiivinen ohjevideo

Tee asiakkaidesi elämä helpommaksi informatiivisella ohjevideolla. Tämä video opastaa käyttäjiä selkeästi ja visuaalisesti, auttaen heitä ymmärtämään ja käyttämään tuotettasi tai palveluasi tehokkaasti.

Ohjevideot ovat täydellisiä asiakastuen sivuille, YouTubeen ja tuotesivustoille, vähentäen tukipyyntöjä ja parantaen asiakaskokemusta.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – miten paljon sitten saakin kerrottua videon tuhannella kuvalla?

  • Hyvä pääoman tuotto (90% vastaajista vastasi kyllä)
  • Parempi ymmärrys tuotteista/palveluista (88%)
  • Lisääntynyt brändihuomio (90%)
  • Korkeammat online-kävijämäärät (86%)
  • Lisää liidejä (87%)
  • Lisää myyntiä (87%)
  • Pidemmät online-vierailuajat (82%)
  • Vähemmän kuormitusta asiakaspalveluun (66%)

Lisäksi

Pyydä tarjous