Valokuvauspalvelumme

Jokainen kuva on mahdollisuus kertoa tarina – sinun tarinasi. Meidän tehtävämme on ikuistaa ne hetket, jotka muokkaavat brändisi identiteettiä ja resonoivat katsojan kanssa syvällä tasolla. Laadukkaat valokuvat ovat olennainen osa yrityksen markkinointia ja brändäystä. Ne eivät ainoastaan kerro yrityksen tarinaa visuaalisesti, vaan myös vaikuttavat merkittävästi siihen, miten potentiaaliset asiakkaat kokevat yrityksen.

Tunnelmalliset kuvat

Luomme kuvia, jotka välittävät tunteita ja luovat yhteyden. Olipa kyseessä yritysvideon yhteydessä otettavat brändiä tukevat monikäyttöiset kuvat tai erityistapahtuma, kuvaajamme tallentavat tunnelman, joka puhuttelee ja pysäyttää.

Tuotevalokuvaus

Tarkkuus yksityiskohdissa tekee kuvasta vaikuttavan. Me keskitymme pienimpiinkin yksityiskohtiin, jotta tuotteesi heräävät eloon kuvassa, kertoen niiden laadusta ja uniikista arvosta.

Henkilökuvaus

Henkilökuvissamme korostuu persoonallisuus. Olipa kyseessä sitten yrityksen johtohenkilöiden kuvat tai tiimin yhteistyön hetket, tavoitteemme on tuoda esiin kuvattavien todelliset piirteet.

Kaikki tämä tapahtuu joko lokaatiossa tai omassa studiossamme, jossa luovuus kohtaa huippulaadun & teknologian. Oletko valmis aloittamaan visuaalisen matkan kanssamme? Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää siitä, mikä on teidän tyylinne ja miten se saadaan näkymään.

You don’t take a photograph, you make it.

Ansel Adams

Uudistetaanko kuvianne?

Kerro meille millaista vaikutusta haet & mihin kuvia tarvitaan, niin laitetaan kuvaussuunnitelmat etenemään.

Meillä on monikäyttöinen kuvausstudio, joka soveltuu upeasti sekä video- että valokuvaukseen. Studiossa saa hallittua valaisun täysin ja sitä kautta oikenlaisen tunnelman kuviin. Studio sijaitsee toimistollamme Oulussa osoitteessa Isokatu 85.

Studioa sekä kuvaus- & valokalustoamme vuokrataan myös muiden ammattikuvaajien käyttöön.